alg-pic-aanb_dec22

shop home / 40% outlet korting

Coaching Tools Benelux is de outlet- cq webshop voor DE NEDERLANDSE COACHING GAME, het meest bekende visuele 'spel' van Points of You.

Schaf deze mooie en veelzijdige tool nu zeer voordelig aan tegen de mooie outlet korting van 58%!

Let wel, dit betekent 60% - 70% korting op de prijs die andere webshops of landen hanteren voor  dezelfde (Engelse) Coaching Game.

Deze prijzen gelden tot 1 JULI 2024, of tot zolang de voorraad strekt.

-

Point of You's Coaching Game is een effectieve coaching tool die inspireert tot het vinden van nieuwe invalshoeken en verrassende, diepe inzichten.

Een professionele en veelzijdige aanvulling van de toolkit van coaches, mentoren, therapeuten, trainers, opleiders, en coachende leidinggevenden.

De Coaching Game bevat 65 intrigerende foto-kaarten, 4 proces lay-outs, en een boek met bijpassende quotes, verhalen en vragen. Het geheel is duurzaam verpakt in een jute omslag met een paar rafelige randjes.

De Coaching Games van Points of You zijn tot 1 juli 2024 bij Coaching Tools Benelux verkrijgbaar.

Points of You in de Benelux
Points of You is een internationaal bedrijf op het gebied van training en persoonlijke ontwikkeling, dat veelzijdige visuele tools in de vorm van spellen creëert.

Deze tools inspireren tot het vinden van nieuwe invalshoeken en verrassende, diepe inzichten, en hoe deze te gebruiken om daadwerkelijk veranderingen aan te brengen. Professionals, organisaties en individuen gebruiken de tools van Points of You om op een krachtige manier verbazingwekkende resultaten te bereiken.

© website designed and created by Pascall de Groen