alg-pic-aanb_dec22

shop home / 40% outlet korting

Coaching Tools Benelux is de outlet- cq webshop voor DE COACHING GAME, het meest bekende visuele 'spel' van Points of You.

Schaf deze mooie en veelzijdige tool nu zeer voordelig aan tegen de mooie outlet korting van 40%!

Let wel, dit betekent 50% - 60% korting op de prijs die andere webshops of landen hanteren voor precies dezelfde Coaching Game (in andere talen)!

Zolang de voorraad strekt…

-

Point of You's Coaching Game is een effectieve coaching tool die inspireert tot het vinden van nieuwe invalshoeken en verrassende, diepe inzichten.

Een professionele en veelzijdige aanvulling van de toolkit van coaches, mentoren, therapeuten, trainers, opleiders, en coachende leidinggevenden.

Points of You in de Benelux
Points of You is een internationaal bedrijf op het gebied van training en persoonlijke ontwikkeling, dat veelzijdige visuele tools in de vorm van spellen creëert.

Deze tools inspireren tot het vinden van nieuwe invalshoeken en verrassende, diepe inzichten, en hoe deze te gebruiken om daadwerkelijk veranderingen aan te brengen. Professionals, organisaties en individuen gebruiken de tools van Points of You om op een krachtige manier verbazingwekkende resultaten te bereiken.

Coaching Tools Benelux is de distributeur van DE COACHING GAME van Points of You in de Benelux.

© website designed and created by Pascall de Groen