alg-pic-aanb_jan19

mei05-kl
IMG-20160630-WA0000-bew
IMG-20160630-WA0000-bew

Over Coaching Tools Benelux

Coaching Tools Benelux is de webshop van Points of You Benelux en distributeur van DE COACHING GAME en de andere visuele 'spellen' van Points of You in de Benelux.
Deze spellen zijn effectieve coaching tools die inspireren tot het vinden van nieuwe invalshoeken en verrassende, diepe inzichten. Voor coaches, mentoren, therapeuten, trainers, opleiders, en coachende leidinggevenden.

Coaching Tools Benelux wordt gerund door Pascall de Groen, gecertificeerd trainer van Points of You, en Country Leader van Points of You Benelux.

Naast Coaching Tools Benelux heeft zij een andere webshop met visuele management tools en -spellen, gericht op strategie, innovatie en communicatie, namelijk; Gold Label Creation.

Haar ervaringen als ondernemer gebruikt Pascall ook bij het adviseren van organisaties en professionals als business counselor, onder de naam Savvy 'n Deep.
In een combinatie van consultancy, coaching en systemisch werk gaat zij niet alleen in op de vraag van de klant, maar neemt zij ook onderliggende vragen en waarden, en overkoepelende structuren en systemen mee. Met als doel om naast zakelijk advies (meer) rust, vertrouwen, inzichten, ideeën en next steps te geven.

Meer informatie over business counseling >

© website designed and created by Gold Label Creation