alg-pic-aanb_dec22

IMG-20160630-WA0000-bew
IMG-20160630-WA0000-bew

Over Coaching Tools Benelux

Coaching Tools Benelux is distributeur van DE COACHING GAME van Points of You, en de outlet shop van Points of You in de Benelux.

De Coaching Game is een effectieve coaching tool die inspireert tot het vinden van nieuwe invalshoeken en verrassende, diepe inzichten. Voor coaches, mentoren, therapeuten, trainers, opleiders, en coachende leidinggevenden.

De outletshop Coaching Tools Benelux wordt gerund door Pascall de Groen, gecertificeerd trainer van Points of You. Door het verschuiven van focus en werkzaamheden is zij haar rol als Benelux Country Leader aan het afbouwen, maar zal zij de honneurs blijven waarnemen totdat er (een) nieuwe country leaders (komt) komen voor Nederland, België, Luxemburg of de Benelux.

Naast Coaching Tools Benelux heeft zij een andere webshop met visuele management tools, gericht op strategie, ontwikkeling en communicatie; Savvy 'n Deep.

Onder deze naam werkt Pascall ook als business & systemisch counselor, en adviseert zij organisaties en professionals bij bedrijfs- of werkgerichte vragen.

Meer informatie over business & systemic counseling >

© website designed and created by Pascall de Groen