alg-pic-aanb_jan19

mei05-kl
IMG-20160630-WA0000-bew
IMG-20160630-WA0000-bew

Over Coaching Tools Benelux

Coaching Tools Benelux is de webshop van Points of You Benelux en distributeur van DE COACHING GAME en de andere visuele 'spellen' van Points of You in de Benelux.
Deze spellen zijn effectieve coaching tools die inspireren tot het vinden van nieuwe invalshoeken en verrassende, diepe inzichten. Voor coaches, mentoren, therapeuten, trainers, opleiders, en coachende leidinggevenden.

Coaching Tools Benelux wordt gerund door Pascall de Groen, gecertificeerd trainer van Points of You, en Country Leader van Points of You Benelux.

Naast Coaching Tools Benelux heeft zij een andere webshop met visuele management tools en -spellen, gericht op strategie, innovatie en communicatie, namelijk; Gold Label Creation.

En onder de naam Gold Label Strategy richt Pascall zich op het meedenken over en het creëren van oplossingen op het gebied van strategie, (nieuwe) business modellen en concepten, en product- of dienstdesign.

"Ik heb een brede interesse, vind het leuk om heel gevarieerd bezig te zijn, en heb daarbij als rode draad mijn voorliefde voor strategie en concepten; van de marketingcommunicatie strategieën van mijn bedrijfseconomische afstudeerscriptie, tot het maken van strategische scenario's met de Lego Serious Play methode, tot het adviseren over nieuwe bedrijfsideeën.

Niets geeft mij meer energie en voldoening dan van een complexe vraag een bedriegelijk eenvoudig, uniek en persoonlijk verhaal te maken.

Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond en jarenlange ervaring bij grote internationale bedrijven, in marketing, business development, pricing, faciliteren, training geven, en webdesign.
Sinds 2013 ben ik zelfstandig ondernemer; eigenaar van vier webshops en -sites, werk ik samen met internationale partners, geef ik workshops, sparringssessies en trainingen, en ontwerp ik nieuwe producten.

De originele management tools en spellen die ik heb verzameld in mijn webshops, zijn ook allemaal - toevallig 😉 - gericht op en/of bijzonder geschikt voor het effectief sparren over strategische keuzes en vragen. Zoals bijvoorbeeld het Business Model Canvas. Ik gebruik ze zelf dan ook regelmatig en geef er soms workshops in.

Wat mijn missie is?
Om mensen te helpen met het maken van bewuste strategische keuzes, met empathie, integriteit en humor.

Als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen als strategisch sparringspartner, kom dan eens kennismaken in een vrijblijvend gesprek!

Je kunt me bereiken op +31 6 308 577 66, pascall@coachingtoolsbenelux.com, of pascall@goldlabelstrategy.com."

© website designed and created by Gold Label Creation